تفریح و سرگرمی

اس ام اس , شعر , عکس , بیوگرافی

تفریح و سرگرمی

اس ام اس , شعر , عکس , بیوگرافی

اس ام اس , شعر , عکس , بیوگرافی

طرز تهیه حلیم بادمجان اصفهانی :

یکی از نکات مهم ار سرخ کردن بادمجان این میباشد که وقتی پوست بادمجان را گرفتید روی آنها نمک بپاشید این کار شما باعث میشود آب بادمجان گرفته شود و در هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند . بعد از اینکه بادمجان ها را با حرارت ملایم اجاق گاز سرخ نمودید سرخ نمودن با حرارت ملایم باعث مغز پخت شدن آنها میشود .

در ظرفی جداگانه عدس و گوشت موجود را میپزیم این نکته را هم فراموش نکنید که چربی گوشت شما قبل از اینکه آنرا در قابلمه بگذارید باید گرفته شود . مناسب ترین گوشت برای حلیم بادمجان گوشت گردن است . در مرحله بعد گوشت و عدس را همراه با بادمجانی که سرخ نموده اید مخلوط میکنیم این مواد را میتوانید در غذا ساز با هم ترکیب نمایید و یا بکوبید بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا غذای ما کاملا جا افتاده شود .

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی