تفریح و سرگرمی

اس ام اس , شعر , عکس , بیوگرافی

تفریح و سرگرمی

اس ام اس , شعر , عکس , بیوگرافی

اس ام اس , شعر , عکس , بیوگرافی

طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی

دوشنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۵، ۰۷:۴۳ ق.ظ

طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی :

مقدار موادی که در این دستور آشپزی ذکر شده است برای تعداد ۴ نفر میباشد . برای تهیه مسقطی در ابتدای کار باید ما نشاسته را همراه با ۲ پیمانه اب سرد حل نماییم . سپس در ظرفی دیگر ۵٫۵ پیمانه از آبی که باقی مانده است را با ۲ پیمانه شکر و نصف پیمانه از روغن مایع مخلوط مینماییم این محلوط را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار میدهیم تا بجوشد . تا زمانی که محلول ما بجوشد بسراغ نشاسته رفته و آنرا از صافی رد میکنیم وقتی که محلول جوشید نشاسته را هم به آن اضافه میکنیم .

این محلول را بصورت آهسته و پیوسته هم میزنیم تا مواد بخوبی مخلوط شوند و مایه ما هم صاف و یکدست شود . با استفاده از یک قاشق چوبی مسقطی لقمه ای را هر از چندگاهی هم میزنیم . مسقطی شیرازی را برای دو ساعت با حرارت ملایم به همین صورت آماده میکنیم . بعد از گذشت این زمان دانه های هل را هم به مسقطی خوشمزه ای که قرار است آماده نماییم اضافه میکنیم . مسقطی را برای ۲ ساعت دیگر باز هم با حرارت ملایم میپزیم .

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی