آموزش آشپزی و طرز تهیه پیاز داغ خشک و مجلسی طلایی رنگ
يكشنبه, ۲۱ آذر ۱۳۹۵، ۰۷:۰۹ ق.ظ
طرز تهیه پیاز داغ مجلسی
تهیه پیاز داغ مجلسی کمی تفاوت دارد با پیاز داغ معمولی برای شروع پس از خرد کردن پیازها مقداری آب در تابه ریخته و درجه حرارت اجاق گاز را بالا برده تا آب درون تابه بجوشد در این هنگام پیاز ها را درون تابه ریخته و برای مدت زمان ۵ الی ۶ دقیقه باید پیاز در آب بجوشد . در مرحله بعد پیاز ها را از درون تابه خارج نموده و با آب سرد آنها را آب کشی میکنیم این نکته را هم بخاطر داشته باشید که کاملا باید آب پیازها گرفته شود و شما عجله نکنید . حالا زمان تفت دادن پیاز ها فرا رسیده و میتوانید آنها را در تابه سرخ نمایید .