آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو آرد نخودچی با گوشت چرخ کرده
شنبه, ۶ آذر ۱۳۹۵، ۰۹:۲۳ ب.ظ
آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو آرد نخودچی با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه کوکوی آرد نخودچی
برای تهیه مایه کوکوی آرد نخودچی در ابتدای کار ما گوشت چزخ کرده را همراه با پیاز و تخم مرغ مخلوط مینماییم در هنگام مخلوط کردن این مواد آردنخودچی و زعفران را به مواد اضافه میکنیم و به هم زدن مواد ادامه میدهیم در ادامه آشپزی , ادویه را به مایه کوکوی آرد نخودچی اضافه میکنیم در ادامه کار آب را افزوده مقدار آب باید بگونه ای باشد که مایه ما حالتی شبیه به ماست بخود بگیرد . در تابه ای نسوز( ترجیحا استفاده از ظروف تفلون را پیشنهاد میدهیم )روغن داغ را آماده میکنیم و به اندازه دلخواه از مایه کوکو آرد نخودچی برداشته و در تابه میریزیم هنگامی که کوکو سرخ و طلایی رنگ شد روی دیگر آن را سرخ میکنیم . امیدواریم از دستور پخت تهیه کوکو استفاده لازم را برده باشید .
گالری تصاویر جدید از تزیین کوکو مجلسی