تفریح و سرگرمی

اس ام اس , شعر , عکس , بیوگرافی

تفریح و سرگرمی

اس ام اس , شعر , عکس , بیوگرافی

اس ام اس , شعر , عکس , بیوگرافی

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

 آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی

آشپزی : آشنایی بانوان با غذاهای ایرانی اصیل و سنتی , سعی بر این داریم تا با این آموزش ها بتوانیم جایگاه از دست رفته ی غذاهای ایرانی را در سفره ها باز پس بگیریم . امیدواریم از این پست استفاده لازم را ببرید و بتوانید بادمجان شکم پر گیلانی را طبخ نمایید .

برای تهیه این غذای اصیل ایرانی شما باید در ابتدای کار بادمجان ها را پوست بگیرد و در نمک بخوابانید برای مدت کوتاهی این کار شما مزه تلخ بادمجان را از بین خواهد برد بعد از انجام این کار بادمجان ها را میشویید و با یک چاقوی مناسب شکم بادمجان را پاره میکنید این نکته را بخاطر داشته باشید که نباید شما با چاقو سر و ته بادمجان را چاک بزنید پس از انجام این کار بادمجان ها را در ماهیتابه مناسب سرخ نمایید . حالا نوبت به خالی کردن مواد داخل گوجه فرنگی رسیده بعد از اینکه گوجه ها را آماده کرید باید مایع مخصوص برای پر کردن بادمجان و گوجه را آماده کنید . گردوها را کوبیده و بصورت پودر با سیر و پیازی که از قبل رنده کرده اید را همراه سبزیتان با هم ترکیب کرده مایع بدست آمده را با رب انار و ادویه طعم دار میکنید و کمی تفت میدهید به مقداری که آب آن گرفته شود . با موادی که اکنون اماده کرده اید میتوانید داخل شکم بادمجان و گوجه ها را پر کنید . پوره های داخل گوجه فرنگی که قبلا خالی کرده بودید را همراه بادمجان ها در کنار گوجه فرنگی در ظرف قرار میدهید و نصف پیمانه آب نیز اضافه میکنید تا با حرارتی کم غذای شما بخار پز شود . در پایان کار خلال بادام را روی آن بپاشید .

آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس

  • مجید موسوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی