آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس
آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس
آشپزی : آشنایی بانوان با غذاهای ایرانی اصیل و سنتی , سعی بر این داریم تا با این آموزش ها بتوانیم جایگاه از دست رفته ی غذاهای ایرانی را در سفره ها باز پس بگیریم . امیدواریم از این پست استفاده لازم را ببرید و بتوانید بادمجان شکم پر گیلانی را طبخ نمایید .
برای تهیه این غذای اصیل ایرانی شما باید در ابتدای کار بادمجان ها را پوست بگیرد و در نمک بخوابانید برای مدت کوتاهی این کار شما مزه تلخ بادمجان را از بین خواهد برد بعد از انجام این کار بادمجان ها را میشویید و با یک چاقوی مناسب شکم بادمجان را پاره میکنید این نکته را بخاطر داشته باشید که نباید شما با چاقو سر و ته بادمجان را چاک بزنید پس از انجام این کار بادمجان ها را در ماهیتابه مناسب سرخ نمایید . حالا نوبت به خالی کردن مواد داخل گوجه فرنگی رسیده بعد از اینکه گوجه ها را آماده کرید باید مایع مخصوص برای پر کردن بادمجان و گوجه را آماده کنید . گردوها را کوبیده و بصورت پودر با سیر و پیازی که از قبل رنده کرده اید را همراه سبزیتان با هم ترکیب کرده مایع بدست آمده را با رب انار و ادویه طعم دار میکنید و کمی تفت میدهید به مقداری که آب آن گرفته شود . با موادی که اکنون اماده کرده اید میتوانید داخل شکم بادمجان و گوجه ها را پر کنید . پوره های داخل گوجه فرنگی که قبلا خالی کرده بودید را همراه بادمجان ها در کنار گوجه فرنگی در ظرف قرار میدهید و نصف پیمانه آب نیز اضافه میکنید تا با حرارتی کم غذای شما بخار پز شود . در پایان کار خلال بادام را روی آن بپاشید .
آموزش و نحوه درست کردن بادمجان شکم پر گیلانی همراه با عکس
- ۹۵/۰۸/۰۹